SALSUS


Produserer verdens beste kraft, fond og saus til profesjonelle kokker.

 

I mai 2018 ble det, i samarbeid med SIVA Norge, Innovasjon Norge og DNB, etablert et toppmoderne produksjonsanlegg på SIVA i Kongsvinger under navnet Salsus. Vårt ambisiøse mål har fra starten av vært å produsere verdens beste kraft, fond/demi-glace og sauser til profesjonelle kokker.


Å lage en eksepsjonell kraft krever rent vann, førsteklasses råvarer, tid og dyp kunnskap. Våre produkter skal ikke bare tilfredsstille, men også ligge i forkant av trender og krav fra moderne forbrukere. For oss betyr dette å tilby naturlig smak og tekstur, med et sterkt fokus på bærekraftig produksjon. Vi bruker ingen kunstige tilsetningsstoffer i våre produkter, og vi jobber kontinuerlig for å levere naturlige matvarer.


Salsus er en spennende arbeidsplass med i dag 38 ansatte, fordelt på produksjon, logistikk og administrasjon. Vi produserer og distribuerer over 1.900.000 liter ferdig produkt årlig til våre kunder rundt om i verden.


-  For å kunne fortsette å levere førsteklasses produkter til våre kunder, er vi avhengige av kompetente ansatte som deler vårt engasjement for kvalitet og bærekraft. Som produksjonsbedrift er vi alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere, sier produksjonssjef Tommy Sæthran.


På samme måte som Heia Kongsvingerregionen, støtter vi også veksten i regionen vi jobber og bor i. Sammen ser vi frem til å bidra til regionens utvikling og vekst!